גלי ברמן - קייטרינג שף
יום חמישי, 31 בינואר 2008
כתבו בפנאי פלוס
לידיעתכם,
יש כתבה ב"פנאי פלוס" מתאריך
31/01/2008 שם ישנה כתבה על ספייסס כלים וטעמים
במדור האוכל ובצד שמאל יש מאמר קצר עלי
כשפית הבית של רשת ספייסס.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
ארכיון הבלוג
▼
2008
(14)
◄
אפריל
(4)
◄
מרץ
(4)
◄
פברואר
(1)
▼
ינואר
(5)
כתבו בפנאי פלוס
כתבו עלי
תפריט אירוח בייתי לדוגמא
בעבודה ברשת ספייסס כלים וטעמים
גלי ברמן - שף
פרטים אישיים ויצירת קשר
גלי ברמן
050-2341797, 052-3749742
הצג את הפרופיל המלא שלי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה