יום שלישי, 1 באפריל 2008

תפריט מלא לפסח גלי ברמן קייטרינג שף

ארוחת ליל הסדר 2008

צלחת ברכות לפסח
ביצה, גרגורת, חסה, חרוסת ומרור.
על השולחן
מצות
חרוסת
מרור – חזרת
גפילט פיש
מרקים
מרק עוף צח עם קניידלך.
מרק פיטריות שחורות עם שמן עשבי תיבול.
מנות ראשונות סלטים (על השולחן)
ממרח כבד עוף עם ריבת יין אדום.
סלט שומר עם גרעיני כוסברה וכמון
מנה ראשונה
אספרגוס לבן עם ממרח אפונת גינה בשמן זית וטימין.
מנות עיקריות
אוסובוקו עגל עם עגבניות, שום ויין אדום
חזה הודו ממולא בעשבי תיבול ונקניק אווז מעושן בתוספת קרם פירה וברוקולי
אינטייס בציפוי עשבי תיבול ושמן זית.
תוספות
תפו"א קריספי בתנור
אורז בסמטי עם רוטב עשבי תיבול (שמיר, נענע ופטרוזיליה) ולימון כבוש.
לבבות ארטישוק ממולאים בפטריות וצנוברים.
סלט ירוק
סלט לבבות חסה עם צנוניות ועגבניות שרי באיולי בזיליקום.
מנות אחרונות
סלט פירות אלוהי (אננס ,פפאיה, מילון) עם רוטב פטל ולמון גראס.
קרם וניל עם פרות יער ולימונית.קרם אספרסו עם רוטב ערמונים.

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

לא ידעתי שאפשר לאכול טוב פסח. תודה לאן שיש שף כזה טוב בארץ.

אנונימי אמר/ה...

רוצים להתפנק וליהנות מאוכל משובח?

להעשיר את הידע ב "סדנאות בישול"?

להפתיע את האורחים עם שף פרטי, ולערוך אירוע שכולם ידברו עליו?

עופר שף עד הבית יהיה שם בשבילכם!!