יום שלישי, 29 בינואר 2008

גלי ברמן - שף



גלי ברמן - קייטרינג שף

בתחילת קיץ 2007 חידשה שף גלי ברמן את פעילותה בתחום ארוחות הקייטרינג, מאותה עת, פועלת גלי לחידוש קשריה הוותיקים ומפתחת קשרים חדשים.
תחום העיסוק הנו בישול והגשת ארוחות גורמה למגוון אירועים: השקות עסקיות, סעודות אישיות ותוך שימת דגש מיוחד על טעם, אסטטיקה ואווירה.

הגישה המובילה את שף גלי ברמן היא: הסתכלות בגובה העיניים, נוכחות מלאה במטבח בכל ארוחה ובניית מנות ותפריטים "המדברים" באופן אישי לכל לקוח.





הכשרתה וניסיונה המקצועי של גלי מגוונים ושזורים זה בזה

בתחילת שנות התשעים הגיעה גלי למסעדת קרן, שם גילתה את אהבתה לאוכל ולמקצוע הטבחות, העבודה במסעדה לצד השף חיים כהן מהווים את הבסיס האיתן להמשך דרכה המקצועית.
הודות לסטאז' שעברה, סיפקה גלי (ממסעדת קרן) את המנות האחרונות למסעדת דיקסי,
לאחר מכן חזרה לניהול המטבח של מסעדת קרן (יחד עם השף הצרפתי קריסטופ פברר').
עם ידע רחב וניסיון עשיר הגיעה גלי לתחילת דרכו של קייטרינג "פוד ארט", שם התנסתה ורכשה את ההתמחות בעולם הקייטרינג - לסעודות גורמה.
לאחר ההתנסות האחרונה הקימה גלי חברת קייטרינג בוטיק, והחלה את פעילותה כעצמאית בשוק, עם השנים צברה לקוחות איכותיים וזכתה להגיש ארוחות גורמה מגוונות.
מאמצע שנות האלפיים התנסתה במגוון תחומים ועיסוקים: שפית פרטית של מר' טד אריסון ז"ל, ייעוצים קולינאריים במסעדות איכות, הופעות טלוויזיוניות, סדנאות בישול מתכונים לאינטרנט וכו'.





ההתמחויות המקצועיות החלו (1992) במסעדה Moulin de martiaux בצרפת התמחות במנות אחרונות אישיות.
באמצע שנות התשעים, מלגה של כרמל מזרחי החזירה את גלי לסטאז' באוקספורד, במסעדה la manoir aux quat saisons תחת השף הצרפתי Raimond Blanc, התמחות בכל תחומי המטבח.
התמחות נוספת הייתה ב Café a la Carte בפריס, התמחות בקונדיטוריה קלאסית.
בסוף שנות התשעים חזרה גלי לסטאז' בצרפת, בחופי נורמנדי, בבולנז'רי התמחות בלחמים וקרואסונים.





משנת 2004 (ועד היום) ממלאה שף גלי ברמן מס' תפקידים ייצוגיים, והבולטים מביניהם:
שף הבית של רשת "Spices כלים וטעמים".
שף הבית חברת Scholte's ישראל (הדגמות בישול פרונטאלי לשיווק מוצרים).
משתתפת בכירה בתכנית ריאליטי, לפריים טיים של ערוץ 2 (מאמצע מרץ 2008).

היום, במקביל למגוון עיסוקיה, חברה בשותפות עסקית השף גלי ברמן לשי מידלש.
שותפות זו מעניקה לחברת הקייטרינג שבבעלותם מעטפת שיווקית ולוגיסטית המיישרת יכולת עם כישוריה של גלי כשף.

ב ת י א ב ו ן



גלי ברמן – שף, 050-2341797
שי מידלש – לוגיסטיקה, 052-3749742

2 תגובות:

אנונימי אמר/ה...

מרשים ביותר! שף קייטרינג תמיד יקבל את הערכתי :)

בהצלחה!

כלי מטבח אמר/ה...

גלי, קנית אותי כבר בפתיחה שבה כתוב על קונספט של שירות בגובה העיניים. האפשרות להתאים את התפריט לכל אחד, ויותר מזה - להקפיד שגם הביצוע יהיה כזה, חשובה ביותר