יום שלישי, 29 בינואר 2008

תפריט אירוח בייתי לדוגמא

תפריט - sitting down dinner לימי החורף הקרים

מתאבנים לאפריטיף

ברוסקטה עם חציל בלאדי ולימון כבוש.
סביצ'ה אינטייס עם זרעיי כוסברה.
שיפוד קינמון עם קבב מוסר ים ונענע.
ברוסקטה עם סרדינים בכבישה בייתית.

מרק פתיחה
מרק ירקות שורש על בסיס ציר ירקות עם שומשום מלא.
מרק אספרגוס לבן עם קנל של יוגורט באפולו

מנה ראשונה
פטריות פורטובלו בגריל ממולאת בפירה תפו"א ופקאן, ברוטב פיטריות כמהין.
לבבות ארטישוק עם מוס דגי ים וטימין ווינגרט ירוק.

מנה עיקרית
מדליוני פילה בקר עם זר אספרגוס ותפו"א קריספי ברוטב יין אדום.
טונה אדומה עם ריזוטו צלפים ועשבי תיבול ברוטב בזיליקום (כתוספת למנת הפילה)

סלט ירוק (כתוספת למנה העיקרית, מוגש בכלים מרכזיים).
סלט תרד בייבי ליבס עם אגוזים בבלסמי רימונים.
סלט עלים ירוקים עם חמוציות, אגסים בווינגרט הדרים.
סלט לבבות חסה עם קרוקאנט שומשום ופישטן באיולי בזיליקום.
במהלך הארוחה יוגשו לחמניות – מאפה בייתי.

קינוח
שערות קדאיף עם קרם לימון, תאנים ברוטב וניל.
עוגת קרם שקדים עם חבושים ברוטב רימונים.
טורטופו עם אגוזים ורום מוגש עם קרם פרש.
קורוקאט קוקוס ומוס שוקולד בלגי עם אבקת מרווה ווניל.
מוס שוקולד גודייוה עם שביבי קרמל ושוקולד לבן.

בתיאבון, גלי

אין תגובות: