יום ראשון, 2 במרץ 2008

מסיבת עיתונאים

שלום לכולם,
ביום ה' האחרון (28/02/08) קיימנו מסיבת עיתונאים להשקת תפריט אביב קיץ 2008
האירוע התקיים בוילה שקד אלו הם המשרדים של רשת החנויות דרך היין ורשת הפצת היין
הם היו אמונים על המקאות ואנחנו על האוכל היה תפריט משובח במיוחד עם מנות פתיחה, ראשונות, עיקרית ואחרונות, כל המנות הוגשו כפינדר פוד לנוחיות האורחים.
הכלים שהשתמשתי היו של מיקי פולק אמנית הקרמיקה שגם הם תרמו רבות לאוויר, בקיצור היה מוצלח ומספק מאד

התפריט שהוגש
פינגר פוד - לקבלת פנים בחוץ מוגש ע"י מלצרים מסתובבים
אספרגוס לבן עם קרם אפונת גינה
אנלוטי עם עגל, ירקות כתומים וחיטה מעושנת בעטיפת עלי מנגולד
קריסטיני עם כבד עוף וריבת יין אדום
מרק ירקות שורש.

מנה ראשונה – בהגשה ליושבים בחדר – מוגש בצלחת קטנה
רביולי תפו"א עם פטריות שחורות ועוגת פסטה קריספית.
מוסר ים בציפוי שומשום מלא וגרעיני כמון.

מנה עיקרית – בהגשה ליושבים בחד – מוגש בצלת גדולה
עופיון בלימון כבוש בלויי תפו"א קריספי.

אחרונות – מוגש אישית – בחוץ או בפנים לפי ההרגה והתנהלות האירוע
מוס שוקולד ערמונים עם פולי קקאו ואגוזי לוז כוס אספרסו שחורה
אגסים בבלסמי ויין עם שערות קדאיף
לבבות טראפלס/עוגיות בוטנים
מאפה שוקולד לבן וחמוציות ברוטב פטל - בפרזנטציה

פרימיום – מאפה השוקולד על מגש של מיקי פולק.

בתיאבון, גלי ושי
בין הנוכחים היה מבקר היין דניאל רוגוב שכבר באותו סופ"ש הוציא כתבה:
http://stratsplace.zeroforum.com/zerothread?id=16416
שתפורסם גם בעיתון הארץ

אין תגובות: