יום שני, 3 במרץ 2008

חגיגת בשרים על הגריל

אני באה ממשפחה ארגנטינאית שבשר וגריל הוא מוטיב מאד מרכזי ומשמעותי
תוך כדי למדתי את רזי העישון והצלייה באופנים שונים ועל מתקנים שונים.
החבורה של אבי היא בעצם זאת שנתנה בי את התורה והמוטיבציה לדבר
אבא שלי בנה מתקן צליה מיוחד לכבשים, נתחי בשר גדולים ועופות שלמים.

לאור הביקוש בשנה האחרונה ולקראת הקיץ הקרוב ויום העצמאות
אני ממליצה בחום על חגיגה מטורפת של בשרים שלא ראיתם....זה יוצא לא מהעולם הזה.
לא לנסות בבית.

מסתובבים לקבלת פנים
קרוסטיני (טוסטון) עם חציל מעושן
כבד עוף עם ריבת יין
שבלולי בצק עם תרד
אמפנדס בייתי עם תירס ובצל ירוק
נאט'וס עם ממרח פלפלים מקסיקאני
בשרים על האש
כבש שלם על גחלים (8 שעות עשייה)
צ'ינצ'ולינס (מעי)
נתחי אנטרקוט קבב בולגרי משובח
עופות בצ'ימיצ'ורי
בליווי טחינה ירוקה, צ'ימיצ'ורי ורוטב ברביקיו.
תוספות
תפו"א ובטטה קריספי אפויים בתנור
ביבי תפו"א עם ערמונים וכרוב ניצנים
שעועית ירוקה, ברוקולי ותרד עם ווינגרט סומסום.
סלטים
סלט לבבות חסה עם קרוטונים, צנונית במיונז איולי
סלט עגבניות, לימון כבוש וזיתים בבלסמי שום ונענע
מנות אחרונות
קרם וניל עם פירות יער ורוטב פסיפלורה בניחוח תפוחים.
מוס שוקולד בלגי עם שביבי קקאו ואגוזי לוז
שערות קדיאיף עם פירות העונה וקצפת ווני
מאפה קריספי של אגסים וחמוציות.

בתיאבון,

גלי.

אין תגובות: